Loading...
İşiniz için profesyonel çözüme mi ihtiyacınız var? Hemen İletişime Geç
Rüya Mekanik Mühendislik GEBERIT PLUVIA Sifonik Askılama Sistemi Montajını Nasıl Yapar? Avantajları Nelerdir?

GEBERIT PLUVIA Sifonik Askılama Sistemi: Montaj Ve Avantajlar


Çatı sifonik drenaj sistemleri
, binaların dayanıklılığı ve sürdürülebilirliği açısından hayati bir öneme sahiptir. Bu noktada, Geberit Pluvia Sifonik Askılama Sistemi, sunduğu yenilikçi tasarım ve kolay montaj özellikleriyle dikkat çekiyor. Rüya Mekanik Mühendislik Geberit Pluvia ürün ve kalitesiyle yapılarınızda sifonik sistemler inşa ediyor. Siz de Geberit Pluvia güvencesiyle binalarınızda sifonik sisteme sahip olmak için iletişime geçin. Birçok avantajın olduğu, Geberit Pluvia'nın sifonik askılama sistemi hakkında bilmeniz gerekenler:

Montajın Kolaylığı: Geberit Pluvia, yapı gövdesinde sadece her 2,5 metrede bir sabitleme noktası gerektirmesiyle öne çıkar. Üniversal kama ve çekiç kullanılarak kolayca monte edilebilir. Elektromuf kelepçesi de montaj noktalarını tamamlayarak sifonik sistemdeki parçaların sağlam bir şekilde bir arada kalmasını sağlar.

Hafif Çatılar İçin İdeal: Yapı gövdesine düşük kuvvetlerin etki ettiği durumlarda, özellikle hafif çatılarda, Geberit Pluvia Sifonik Askılama Sistemi ideal bir tercihtir. Hafif yapı malzemelerine uyumlu olarak yağmur suyu drenaj sisteminde güvenilir bir performans sunar.

Yanal Askılama Seti: Geberit Pluvia, özel olarak tasarlanmış yanal askılama seti ile birlikte gelir. Bu set, sistemin yan yönlere olan stabilitesini artırarak çatı drenajının güvenilirliğini maksimum seviyeye çıkarır.

Vakumlu Sistem ve Özel Askılama: Vakumlu sistemle çalışan Geberit Pluvia, geleneksel sistemlere göre daha yüksek su debisine sahiptir. Bu nedenle, özel askılama sistemi ile sifonik borulardan geçen suyun güvenli bir şekilde taşınması sağlanır. Sifonik yağmur suyu drenaj sistemi, kutu profiller ve özel sifonik boru kelepçeleri kullanılarak, 0% eğimle bile güvenilir bir şekilde çalışabilir.

Farklı Askılama Yöntemleri: Geberit Pluvia Sifonik Askılama Sistemi, farklı ihtiyaçlara uygun olarak çeşitli sifonik askılama yöntemleri sunar. C Klips, Dübel İle Askılama, Konsol İle Askılama, Uzay Sistemi, T40 ve T100 gibi yöntemler, projenizin gereksinimlerine özel olarak seçilebilir.

Geberit_Pluvia_Sifonik_Askilama_Sistemi

Sifonik Askılama Yöntemi Avantajları:

  • Daha az iniş hattı
  • Daha az boru kullanımı
  • Daha az yer altı boruları
  • Daha az işçilik
  • Yatay hatta eğim yok

Bu hizmeti, kurumsal yapısı ve profesyonel kadrolarıyla Rüya Mekanik Mühendislik sifonik sistem firması sağlamaktadır. Rüya Mekanik Mühendislik, sektördeki deneyimi ve teknik uzmanlığıyla çatı drenaj sifonik sistemlerinde güvenilir bir partner olmayı hedeflemektedir. Yapılarınızda sifonik sistem kurulum, montaj, proje ve taahhüt hizmetini Rüya Mekanik Mühendislik kalitesiyle almak için iletişime geçin