Loading...
İşiniz için profesyonel çözüme mi ihtiyacınız var? Hemen İletişime Geç
Geberit Sifonik Drenaj Sistemi: Yağmur Sularını Etkin ve Verimli Bir Şekilde Drenaj Edin
Sifonik drenaj sistemi büyük ve ticari binaların çatılarında, teraslarında ve peyzaj alanlarındaki yağmur sularını tahliye eden yeni nesil sifonik drenaj sistemidir. Tam dolu kapasiteyle çalışır ve sifonik hatlarda oluşturulan sifonik vakum kuvveti ile suları toplayıp drene eder. Sifonik drenaj sistemini daha iyi anlamak için önceki yazılarımızı da okuyabilirsiniz.

Sorunsuz bir sifonik drenaj sistemi için kaliteli sifonik malzeme, gelişmiş sifonik hesaplama yazılımı, sorunsuz bir hesaplama ve iyi işçilik gerekir. Tüm bu saydığımız özellikleri Rüya Mekanik Mühendislik, deneyimli kadrosu ile size sağlar.

Birbirinden farklı yapılarda ve metrekarelerdeki alanlarda rahatlıkla uygulanabilir. Özellikle fabrikalar, iş yerleri, okullar, hastaneler, otoparklar, oteller, alışveriş merkezleri, spor tesisleri ve teraslı alanlar sifonik drenaj kurulumu için en uygun alanlardır.

Avantajları Nelerdir?

Sifonik drenaj sistemi yağmur sularının verimli bir şekilde boşaltılmasını sağlamasının yanı sıra birçok farklı avantajlar da sağlar. Sifonik sistemin bazı avantajları:
  • Sifonik drenaj sistemi su %100 oranında tahliye eder. Diğer geleneksel sistemlere göre daha hızlı ve efektif drene yapar.
  • Vakumlama özelliği ile uzun vadede kalıcı drene işlemi sağlar.
  • Sifonik sistemde en az düzeyde sifonik süzgeç kullanılır. Bu nedenle maliyet açısından avantajlıdır.
  • Kullanılan sifonik boru sayısı geleneksel sistemin yarısı kadardır. Buda hem pahada hem de yer açısından avantaj sağlar.
  • Daha az yer altı borularına ihtiyaç duyulur. Bu da maliyeti düşürür.
  • Yüksek debiler nedeniyle oluşabilecek tıkanma durumlarında kendini temizleme özelliği sayesinde sorunsuz drene sağlar.
  • Altyapı çalışmasına gerek duyulmaz. Montajı ve kurulumu daha hızlı şekilde yapılır.
  • Güvenli mekanik tesisat imkanı sunar. Sifonik sistemde kullanılan özel askılama yöntemi sayesinde sifonik boruların genleşme hareketleri nedeniyle oluşabilecek durumlar kontrol altına alınarak güvenli kullanım sağlar.
  • Güvenli çalışma tekniğine sahip olan sifonik drenaj sisteminde herhangi bir sızıntı oluşmaz.

Neden Geberit Sifonik Drenaj Sistemi?

Rüya Mekanik Mühendislik İsviçre’nin tesisat devi ve drenaj sisteminin standardını oluşturan Geberit Pluvia ile çalışmayı tercih ediyor.
  • Geberit Pluvia en yoğun sağanak yağışlarda bile verimli ve güvenilir çatı drenajını sağlar.
  • Geberit Pulivia 10 dakikada 50 kg yağışı drene edebilecek güvenirliğe sahiptir.
  • Kendini temizleme özelliği bulunur. 0,5 m / sn'yi aşan yüksek akış hızı ile emiş gücüne ulaşır ve sifonik sistem kendini temizleyebilir. Bu özelliği de tıkanma gibi durumların oluşmasını engeller ve temizlik ihtiyacını ortadan kaldırır.


    Rüya Mekanik Mühendislik sifonik firmasından kurumsal ve profesyonel sifonik proje, sifonik danışmanlık, sifonik uygulama ve sifonik taahhüt hizmetleri almak için iletişime geçin.


    Rüya Mekanik Mühendislik firmamızın sağladığı aşağıdaki başlıca hizmetlere siz de sahip olabilirsiniz.