Loading...
İşiniz için profesyonel çözüme mi ihtiyacınız var? Hemen İletişime Geç
SİFONİK SİSTEMDE RÜYA MEKANİK MÜHENDİSLİK FARKIYLA GEBERİT PLUVİA HDPE BORU VE FİTTİNGSLERİN AVANTAJLARI NELERDİR?

SİFONİK SİSTEMDE GEBERİT PLUVİA HDPE BORU VE FİTTİNSGLERİN AVANTAJLARI NELERDİR?

Geberit Pluvia HDPE sifonik çatı drenaj sistemi boruları, olağanüstü dayanıklılığıyla dikkat çeker. Piyasada bulunan alkali, asit ve kimyasallara karşı %95 oranında direnç gösterir. Titreşim, düşme, darbe veya kısa süreli basınca karşı borular ve fittingsler, kırılma veya kalıcı hasar olmadan dayanabilir. Rüya Mekanik Mühendislik güvencesi ve Geberit Pluvia boru ve fittings malzemeleriyle sifonik tesisatınızı oluşturmak için bizimle iletişime geçin.

Hızlı ve Kolay Montaj: Büyük yapı projelerinde sifonik drenaj sistemi ek teçhizatları, atölyede kolayca prefabrikasyon yapılabilen düşük ağırlıklı bir sistemdir. Bu sayede prefabrikasyon sistem, yüksek katlara bile taşınabilir.

Sertifikalı Yangın Koruma Çözümleri: Geberit PE drenaj sistemi, yangın koruması için resmi olarak sertifikalandırılmış çözümler sunar. Resmi olarak onaylı yangından koruyucu kelepçeler ve tavan kilit sistemleri, yangın ve dumanın diğer katlara ve odalara yayılmasını 90 dakika boyunca engeller.

Soğuk Hava Koşullarında Dayanıklı Borular: -40 °C'ye kadar düşük sıcaklıklarda yüksek darbe direncine sahiptir. Bu sağlamlık, sifonik boruların mekanik etkilere karşı direncini sağlar, özellikle de yapı aşamasında güvenilir bir performans sunar.

Beton ve Toprak İçine Döşeme İmkanı: Dayanıklı Geberit HDPE boru hatları, teknik ve statik kurallara uygun olarak beton içine veya toprağa döşenebilir.

Yüksek Güvenlik Sağlayan Kaynak Bağlantıları: Geberit HDPE borularının kaynak bağlantıları uzun yıllar boyunca sızdırmazlık sağlar, inşaat ve tesisat profesyonellerine yüksek güvenlik düzeyi sunar.

Alın veya Elektrofüzyon Kaynağı: Geberit HDPE borularını ve fittingslerini birbirine bağlamak için birçok bağlantı teknolojisi kullanılır: Alın kaynağı ve elektrofüzyon kaynağı bunlardandır.

Hidrolik Açıdan İyileştirilmiş Tasarım: Sifonik Fittingslerin hidrolik açıdan iyileştirilmiş geometrisi, yüksek akış hızını destekler, sifonik boruların ekonomik boyutlandırılmasına ve sifonik boru bacalarının yerden tasarruf sağlayacak şekilde konumlandırılmasına olanak tanır.

Çeşitli Drenaj Görevlerine Uygun: Geberit HDPE drenaj boruları, neredeyse her türlü drenaj görevini sorunsuz bir şekilde çözer.

Endüstri ve Laboratuvar Uygulamaları İçin Uygun: Geberit HDPE drenaj sistemi, endüstri ve laboratuvarlardaki birçok uygulama için uygundur. Kullanılan polietilen madde, piyasada yaygın olarak bulunan alkali, asit ve kimyasallara dayanıklıdır ve 80 °C'ye kadar sıcak suya dayanabilir.

Dış Ortamda Depolama Olanağı: Geberit tarafından kullanılan polietilen, özel katkı maddeleri içerir ve UV ışınlarına karşı etkili koruma sağlar. Böylece, hava koşullarına dayanıklı Geberit HDPE boruları, aylarca açık alanda depolanabilir.

Geberit Pluvia Sifonik Sistem HDPE Boru Çapları:

Nominal genişlik (DN) Boyut d x s (mm)
30 32 x 3
40 40 x 3
50 50 x 3
56 56 x 3
60 63 x 3
70 75 x 3
90 90 x 3,5
100 110 x 4,3
125 125 x 4,9
150 160 x 6,2
200 200 x 6,2
200 200 x 7,7
250 250 x 7,8
250 250 x 9,7
300 315 x 9,8
300 315 x 12,2

geberit-pluvia-pe-borugeberit-pluvia-pe-ciftli-kuresel-catalgeberit-pluvia-pe-diresekgeberit-pluvia-pe-saft-catali

Geberit Pluvia Fittingsleri ile Sifonik Sistem Uygulamalarını Kolaylaştırın

SuperTube teknolojisine sahip Geberit Pluvia fittingsler, yüksek katlı binaların sifonik çatı drenajında yerden tasarruf sağlar. Pluvia fittingsler, daha fazla yaşam ve kullanım alanı sunar, kolay planlama ve montaj yapılmasını sağlar, daha küçük boru çaplarına olanak tanır ve 12 l/sn deşarj kapasitesi sunar. Geberit Pluvia fittingsler ile ek havalık hattına ihtiyaç duyulmaz, 6 m'ye kadar yatayda eğimsiz sifonik boru hatları döşenebilir.

Sifonik Sistem Geberit Pluvia HDPE Boru ve Fittings Teknik Verileri

Geberit PE, 0,17 mm/(m K) linear genleşme katsayısı sunar. Montaj sıcaklığı için -20 ile 40 °C arası ve sürekli zorlanma uygulama sıcaklığı -20 ile 80 °C arasıdır. %95 oranında piyasada mevcut tüm alkali, asit ve kimyasallara kimyasal direnç gösterir.

Bina ve fabrikalarınızda sifonik yağmur suyu toplama tesisatına Geberit Pluvia boru ve fittings malzemeleriyle sahip olmak için Ankara merkezli Rüya Mekanik Mühendislik sifonik sistem firmasıyla iletişime geçin.

Rüya Mekanik Mühendislik firmamızın sağladığı aşağıdaki başlıca hizmetlere siz de sahip olabilirsiniz.